keskiviikko 18. maaliskuuta 2015

Sukututkimuspäivillä Salossa

 

Hallituksen ääni - Marja Pirttivaara


Salossa vietettiin Valtakunnallisia Sukututkimuspäiviä 13.-15.3.2015. Lauantaina pidin tunnin esitelmän aiheena "Geneettisen sukututkimuksen käyttö sukututkimuksen apuna". Esitelmäni löytyy Slideshare-palvelusta (linkki esitelmääni).

Saliin tuli niin paljon ihmisiä, että Salon Seudun Sukututkijoiden puheenjohtaja Kari Iso-Järvenpää pyysi minua pitämään saman luennon myös sunnuntaiaamuna, ennen muuta ohjelmaa, että kaikki halukkaat pääsevät kuulolle. Niinpä pidin luennon myös sunnuntaina, hieman lauantain esitelmääni varioiden. Täydensin myös esitelmääni parilla kalvolla, linkin takaa löytyy sunnuntain esitelmäni kalvot.

Hyvä sukututkija paitsi tarinoi myös dokumentoi ja tallentaa. Niinpä otin yhteiskuvat lauantain luennon aluksi, ja kerroin laittavani nettiin (kuvat alla - koko kuvan saa näkymiin klikkaamalla). Oli ilo ja kunnia saada puhua kiinnostuneelle ja asiantuntevalle joukolle.


Lämmin kiitos kaikille järjestäjille, osallistujille, puhujille ja näytteilleasettajille, tapahtuma onnistui erinomaisen hyvin. Ensi vuonna tapaamme Seinäjoella!
  
Marja Pirttivaara
Suomen Sukututkimusseuran hallituksen jäsen

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti